Scena

Dobili su nagradu publike, a sada spremaju sjajan koncert u Zagrebu

„Ne dan moju tisnu kalu“ pjesma je koja je ove subote na 24. Večerima dalmatinske šansone osvojila 2. nagradu publike što je oduševilo Branimira Bubicu i klapu Sebenico koji su je izveli s posebnom emocijom pjevajući u svom rodnom Šibeniku. Tu predivnu baladu publika će uživo čuti i 07. rujna na otvorenoj pozornici Lisinski Atriuma gdje Branimir i klapa pripremaju koncert karijere koji najavljuju kao pravu dalmatinsku feštu u srcu Zagreba, a pridružit će im se i dragi gosti Ivana Kovač te Ivo Pattiera.

„Na koncertu u Lisinskom sigurno nećemo štedjeti emocije jer spremamo dvostruko slavlje –  20 godina moje profesionalne karijere i 10 godina djelovanja klape Sebenico. Pripremamo poseban repertoar najvećih klapskih hitova i najljepših pjesama s naša dva hvaljena albuma ‘Dobra večer, uzorita’ i ‘Dalmacijo, ti si zadnja luka’ koje je publika zavoljela kroz sve ove godine. Prisjetit ćemo se i klape Teuta u kojoj sam počeo karijeru. S velikim nestrpljenjem očekujemo koncert i pozivamo sve da nam se pridruže“, kaže Branimir Bubica koji unatoč  bogatom scenskom iskustvu osjeća veliko uzbuđenje uoči koncerta u Lisinskom. U svojoj je dugogodišnjoj karijeri nastupao na raznim zanimljivim mjestima, a nastup koji mu se posebno urezao u sjećanje je izvedba „Šibenske balade“ na njujorškom Times Squareu na što je jako ponosan.

Branimir Bubica i Klapa Sebenico se nakon uspješnog ljeta koje su obilježile pjesme za dušu, koncerti i nagrade, posvećuju radu na trećem studijskom albumu čije će pjesme biti inspirirane ljubavlju prema čarobnom dalmatinskom kraju.

FOTO: PROMO

Povezani članci

Ovo nemojte propustiti! Evo što vas čeka na Svjetski dan kazališta

Redakcija

Za manje od dva mjeseca, Zagreb postaje spektakularna pozornica

admin

Kakve gadgete koriste snažne žene? Evo na koji se način isključe nakon napornog radnog dana

Redakcija